(4 porsjoner)
Ingredienser:
Pizzadeig:
1/2 pakke tørrgjær
1-2 ts salt
pepper
chilipulver (mexikansk)
2 dl. vann (lunka)
ca. 6-7 dl mel
1-3 ss olivenolje
Fyll:
400 g kjøttdeig med tacokrydder
1 glass hot tacosaus
3 ss hakket jalapeno- pepper
1/2- 1 liten boks mais
Revet ost
Tacochips/ brukne tacoskjell
Fremgangsmåte:
Lag pizzadeig som vanlig, lurt å løse opp gjær og krydder i vannet før man tar i mel. Hell litt olivenolje i før du tar i melet. Deigen bør eltes i nesten ti minutter. Hell litt olivenolje over deigen før den hever.
Stek kjøttdeig som for vanlig taco, bland tacosaus, jalapeno og mais i kjøttdeigen før du heller den over på deigen. Dryss over ost og sett pizzaen i ovnen på 220 grader i ca 10-15 min. før du tar på tacochips og lar den steke 5-10 minutter til.
Serveres med rømme!
Ingredienser:
Pizzadeig:
1/2 pakke tørrgjær
1-2 ts salt
pepper
chilipulver (mexikansk)
2 dl. vann (lunka)
ca. 6-7 dl mel
1-3 ss olivenolje
Fyll:
400 g kjøttdeig med tacokrydder
1 glass hot tacosaus
3 ss hakket jalapeno- pepper
1/2- 1 liten boks mais
Revet ost
Tacochips/ brukne tacoskjell
Fremgangsmåte:
Lag pizzadeig som vanlig, lurt å løse opp gjær og krydder i vannet før man tar i mel. Hell litt olivenolje i før du tar i melet. Deigen bør eltes i nesten ti minutter. Hell litt olivenolje over deigen før den hever.
Stek kjøttdeig som for vanlig taco, bland tacosaus, jalapeno og mais i kjøttdeigen før du heller den over på deigen. Dryss over ost og sett pizzaen i ovnen på 220 grader i ca 10-15 min. før du tar på tacochips og lar den steke 5-10 minutter til.
Serveres med rømme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar