(2-4 pers)
1 rå kylling
2 ss smeltet smør tilsatt ½ ts salt og ¼ ts pepper
Fyll:
60 g (1/2 pk) kremost naturell
½ dl creme fraiche
2 ss finhakkede urter
Stekes ved 180 grader i 10 + ca. 35 minutter
Del kyllingen i fire. Løsne forsiktig litt av skinnet på stykkene og lag små lommer.
Rør sammen kremost, creme fraiche og finhakkede urter.
Fordel fyllet i lommene og klem det forsiktig utover med fingrene.
Pensle kyllingstykkene med smeltet smør og krydder.
Legg først lårene i en smurt, ildfast form og stek dem som angitt i 10 minutter. Legg så i brystene og stek så videre som angitt.
Kyllingbrystet trenger kortere steketid. Ved å gjøre det på denne måten blir kjøttet saftig, og bryst og lår er ferdigstekt samtidig. Server ostefylt kylling med salat og ris eller bakt potet.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar