Auberginsalat
750 g aubergin
saften fra en sitron
2-3 finhakkede hvitløksfedd (som du førsk koker i 2-3 minutter)
1 liten finhakket rødløk
1 bunt finhakket gressløk
virgin olivenolje
saften fra en sitron
2-3 finhakkede hvitløksfedd (som du førsk koker i 2-3 minutter)
1 liten finhakket rødløk
1 bunt finhakket gressløk
virgin olivenolje
Sett ovnen på 225
grader. Legg auberginene i en panne og sett dem i ovnen. Slå ned ovnene til 200
grader. La dem stå i ovnen til de er myke (ca 20 minutter). Fjern skinnet og
legg dem i en kjøkkenmaskin. Kjør dem til en fin mos. Legg mosen i ett
kaffefilter og la det renne av i cd 1/2 time. Bland aubergin, løk og hvitløk.
Tilsett halvparten av sitronsaften og smak til med mer om det trengs. Rør
forsiktig inn virgin olivenolje til det blir en glatt mos.
Server med biter av
feta, squash, gulrøtter i tynne staver eller annet du liker og et godt brød ved
siden av.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar