fredag 19. oktober 2012


Auberginsalat
750 g aubergin
saften fra en sitron
2-3 finhakkede hvitløksfedd (som du førsk koker i 2-3 minutter)
1 liten finhakket rødløk
1 bunt finhakket gressløk
virgin olivenolje
Sett ovnen på 225 grader. Legg auberginene i en panne og sett dem i ovnen. Slå ned ovnene til 200 grader. La dem stå i ovnen til de er myke (ca 20 minutter). Fjern skinnet og legg dem i en kjøkkenmaskin. Kjør dem til en fin mos. Legg mosen i ett kaffefilter og la det renne av i cd 1/2 time. Bland aubergin, løk og hvitløk. Tilsett halvparten av sitronsaften og smak til med mer om det trengs. Rør forsiktig inn virgin olivenolje til det blir en glatt mos.
Server med biter av feta, squash, gulrøtter i tynne staver eller annet du liker og et godt brød ved siden av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar